Julehilsen fra MUK

19.12.2023

Kjære menighet, 

I denne vakre juletiden ønsker vi fra ungdomslaget å sende dere en hjertevarm julehilsen. Det har vært et fantastisk år fylt med fellesskap, vennskap og tro, og vi ser tilbake med takknemlighet på alle øyeblikkene vi har delt sammen. Ungdomslaget prøver å møtes minst en gang i måneden, der vi spiser sammen, gjennomfører en større sosial aktivitet sammen og ikke minst styrker troen vår sammen. Disse stundene har vært hjertevarme og betydningsfulle. 

En spesiell takk går til pater Hai, som har beriket våre samlinger med sin visdom og kjærlighet. De gangene vi har hatt katekisme med ham der vi har fått muligheten til å skrifte etter katekismen, det har vært lærerike og givende, og vi er takknemlige for hans veiledning. 

La oss i denne juletiden reflektere over Jesu fødsel, som bringer håp, glede og kjærlighet til verden, og gjøre klar våre hjerter til å ta imot vår Herren denne jul. Må julens budskap fylle våre hjerter og inspirere oss til å fortsette å spre lys og omsorg til hverandre. Vi ønsker dere alle en velsignet jul og ser fram til å fortsette vårt fellesskap i det kommende året. 

Med kjærlige julehilsener, MUK i Lillehammer (Mariakirkens Unge Katolikker i Lillehammer)